ΔράσειςΕπίκαιραΠόλη

Οι μαθητές μας συνομιλούν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο

Η Γ’ τάξη του Σχολείου μας συμμετείχε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στην εκδήλωση με θέμα: «Τα παιδιά συνομιλούν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φώτη Ζησιμόπουλο» που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Οι μαθητές μας αλλά και οι μαθητές άλλων Σχολείων της πόλης είχαν τη δυνατότητα μέσα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση να γνωρίσουν, αλλά και να συνομιλήσουν με το σπουδαίο αθλητή και δρομέα μεγάλων αποστάσεων της Γ.Ε.Α Φώτη Ζησιμόπουλο.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος, κέρδισε φέτος για τρίτη φορά το Σπάρταθλο σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ αγώνα. Λίγες ημέρες μετά κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρεξίματος 24 ωρών στην Ταϊβάν. Έγινε έτσι ο πρώτος Αγρινιώτης αθλητής στίβου, που ανεβαίνει στο βάθρο αντίστοιχης διοργάνωσης.

«Τιμούμε σήμερα τον πρώτο Αγρινιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή που ανέβασε ψηλά το Αγρίνιο και την ΓΕΑ. Χρέος όλων να φέρουμε τον αθλητισμό και τα ιδανικά του αθλητισμού κοντά στη νεολαία. Σε ευχαριστούμε για όλα έχεις προσφέρει στον τόπο σου και τον αθλητισμό» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΓΕΑ κ. Μπρέσιακας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *