MasterΑνακοινώσειςΕκπαιδευτικές ΔράσειςΘέατροΠόλη

Αυλαία για «Τα Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ (2023-24)

Την Τρίτη 16-04-2024 το βράδυ και στα πλαίσια του 12ου Μαθητικού φεστιβάλ Θεάτρου της Πόλης μας το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ» φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, για να παρουσιάσει την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Σχολείου «Τα Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ.
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου, τα μέλη της Οργανωτικής και της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, Γονείς, και Συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό.

Η παράσταση επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τον ενθουσιασμό που υπήρξε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο στα μέλη της Θεατρικής Ομάδας αλλά και στην Σχολική μας κοινότητα. Τα παιδιά βρήκαν βήμα συναισθηματικής και καλλιτεχνικής έκφρασης, μέσα από την απόδοση της ιστορίας που διαδραματίστηκε στο κοινωνικό περιβάλλον της ρωσικής επαρχίας της εποχής του Γκόγκολ και απέδωσαν απολαυστικά τη διακωμώδηση των ηθών και το στενό συντηρητικό, μικρόκαρδο κόσμο των μικροαστών, των υπαλλήλων και των εμπόρων της εποχής.

Έχοντας πέσει λοιπόν η αυλαία της παράστασής μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις υπεύθυνες της Θεατρικής Ομάδας του Σχολείου μας την κα Παναγιωτακοπούλου Υ-δντρια και Μουσικό του Σχολείου μας, την κα Κασβίκη φιλόλογο του Σχολείου και τους μαθητές της Ομάδας για τον ζήλο και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλο το διάστημα προετοιμασίας της παράστασης.

Θα θέλαμε όμως εξίσου να ευχαριστήσουμε και τους γονείς για την ένθερμη υποστήριξη και την κατανόηση που έδειξαν στην συμμετοχή των παιδιών σε μια απαιτητική σχολική δραστηριότητες που λάμβανε χώρα εκτός του καθιερωμένου προγράμματος.

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στο 13ο Μαθητικού φεστιβάλ Θεάτρου!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *