MasterΑνακοινώσειςΔράσειςΕκπαιδευτικές ΔράσειςΕπίκαιραΣχολείο

Βιωματική Ομάδα Γονέων

Η διεύθυνση του Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου  σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Νομού Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Ο.ΚΑ.ΝΑ.» ξεκινά νέα ομάδα γονέων.

Στόχος της δημιουργηθείσας ομάδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων σε θέματα που αφορούν ζητήματα καθημερινότητας, σε θέματα σχέσεων και επικοινωνίας καθώς και σε θέματα ενδυνάμωσης του γονεϊκού ρόλου. Η θεματολογία των συναντήσεων θα προσδιοριστεί με βάση τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Η διάρκεια της ομάδας γονέων θα είναι τέσσερις μήνες και οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα σε απογευματινές ώρες στο χώρο του σχολείου.

Η διευθύντρια του Παπαστρατείου Γυμνασίου κα Γεωργιάδη Δέσποινα, θεωρώντας ότι  η παρακολούθηση των βιωματικών αυτών συναντήσεων της ομάδας γονέων θα βοηθήσει στην περαιτέρω ομαλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μελών της σχολικής κοινότητας, καλεί με έγγραφό της τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου, να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής.

Βασιλική Μουρατίδου, Med

Ιστότοπος:Terra news vmouratidou.wordpress.com Η Τεχνολογία ως μάθημα και ως επιστήμη.. μας προάγει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *